Wie zijn wij?

Luna 0092zw

Het team van verloskundigenpraktijk Luna bestaat uit vier verloskundigen en één assistente.

De verloskundigen in onze praktijk zijn allemaal lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en geregistreerd in het BIG register en kwaliteitsregister.

In de zwangerschap leer je ons alle vier kennen. Op deze manier is de kans klein dat er een onbekende verloskundige bij je bevalling is.

Onze assistente Ingrid kom je tegen op onze locatie in Dongen op maandag, woensdag en vrijdag (ochtend) en krijg je aan de telefoon voor vragen of het maken van een afspraak.
 
Ons team
Luna 0018zw
Judith Scheffers-Schneijdenberg
Verloskundige

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luna 0026zw
 
Ineke Damen
Verloskundige
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luna 0038zw
 
Henja van Ittersum-Nijkamp
Verloskundige
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Luna 0031zw
 
Inge Thielen-Wouters
Verloskundige
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luna 0005zw 
Ingrid van Halderen
Assistente
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ook is het mogelijk dat een student in onze praktijk aanwezig is. Als je bezwaar hebt tegen de aanwezigheid van een student op het spreekuur, kraambed of tijdens de bevalling dan kan je dit bij ons aangeven.
 
 
Deze praktijk maakt onderdeel uit van Terra, Centrum voor geboortezorg

 

logo

 

Ben je zwanger of probeer je zwanger te worden? Hoe je zwangerschap ook verloopt en wat je wensen zijn voor de bevalling, ons team van verloskundige professionals staat voor je klaar. Ook als zwanger worden niet vanzelf gaat, zit je ongetwijfeld met vragen. Wij gaan uit van jouw wensen en behoeften en bekijken samen met jou wat we voor jou, je partner en de rest van je gezin kunnen betekenen.

Onze verloskundigepraktijk is partner van Terra, Centrum voor Geboortezorg. Terra is een bijzonder samenwerkingsverband tussen 11 eerstelijns verloskundigenpraktijken uit Tilburg en omstreken, het TweeSteden ziekenhuis, en Lunavi | Kraamzorg. Terra omvat de begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraamperiode, maar ook houden we een kinderwens spreekuur en een spreekuur voor problemen bij zwanger worden.

Door de intensieve samenwerking, profiteer jij tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamperiode van de beste begeleiding passend bij jouw wensen. Na het intakegesprek met je verloskundige maken we in samenspraak met de gynaecoloog een persoonlijk zorgplan met als resultaat minimale overdrachtsmomenten tussen alle professionele hulpverleners.

Terra staat voor keuzevrijheid in thuisbevalling, bevalling in het ziekenhuis of in kraamhotel Terra samen met jouw verloskundige. Als je in het ziekenhuis bevalt dan kun je bij het TweeSteden ziekenhuis profiteren van het family centred care concept ofwel gezinsgerichte zorg waarbij ouders en kind centraal staan en altijd samen blijven. In het TweeSteden ziekenhuis is ook kraamhotel Lunavi|De Meiboom gevestigd waar jij, je partner en je kindje in luxe kraamsuites kunnen verblijven na de bevalling, en waar kraamverzorgenden van Thebe 24 uur per dag voor je klaar staan. Graag verwelkomen wij jullie bij Terra, Centrum voor geboortezorg!

Let op!
Vanaf 09-10-2017 zullen er geen bevallingen meer plaats vinden in het ETZ locatie Twee Steden, alle verloskundigen zorg gaat over naar de locatie ETZ Elisabeth. Onze samenwerking zal ook met dit ziekenhuis blijven bestaan en ook hier zal de gezinsgerichte zorg voortgezet worden.

Logobord Terra praktijken web

Kijk voor meer informatie op onze gezamenlijke website Terra centrum voor geboortezorg

 

 

Verloskundigenpraktijk Luna • Kloosterpad 13 E in Dongen • Catharina van Tussenbroekstraat t.o. nr 11 in Rijen