Wie zijn wij?

Luna 0055zw

Het team van verloskundigenpraktijk Luna bestaat uit vier verloskundigen en één assistente.

De verloskundigen in onze praktijk zijn allemaal lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en geregistreerd in het BIG register en kwaliteitsregister.

In de zwangerschap leer je ons alle vier kennen. Op deze manier is de kans klein dat er een onbekende verloskundige bij je bevalling is.

Onze assistente Ingrid kom je tegen op onze locatie in Dongen op maandag, woensdag en vrijdag (ochtend) en krijg je aan de telefoon voor vragen of het maken van een afspraak.
 
Ons team
Luna 0018zw
Judith Scheffers-Schneijdenberg
Verloskundige

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luna 0026zw
 
Ineke Damen
Verloskundige
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luna 0038zw
 
Henja van Ittersum-Nijkamp
Verloskundige
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Luna 0031zw
 
Inge Thielen-Wouters
Verloskundige
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luna 0005zw
 
Ingrid van Halderen
Assistente
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
foto do
 
Dominique van Kuik
Waarnemend verloskundige
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Student

Ook is het mogelijk dat een student in onze praktijk aanwezig is. Als je bezwaar hebt tegen de aanwezigheid van een student op het spreekuur, kraambed of tijdens de bevalling dan kan je dit bij ons aangeven.
 
Ben je zwanger of probeer je zwanger te worden? Hoe je zwangerschap ook verloopt en wat je wensen zijn voor de bevalling, ons team van verloskundige professionals staat voor je klaar. Ook als zwanger worden niet vanzelf gaat, zit je ongetwijfeld met vragen. Wij gaan uit van jouw wensen en behoeften en bekijken samen met jou wat we voor jou, je partner en de rest van je gezin kunnen betekenen.
 
 

 

Partner van Fam 2Verloskundigenpraktijk Luna is partner van Fam.
Fam is een bijzonder samenwerkingsverband tussen de 1e lijns verloskundigenpraktijken, het Elisabeth- Twee Steden ziekenhuis en Lunavi Kraamzorg.
Door de intensieve samenwerking, profiteer je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamperiode van goede begeleiding passend bij jullie wensen. Na het intakegesprek bij ons maken we in samenspraak met de gynaecoloog een persoonlijk zorgplan met als resultaat de beste zorg voor moeder en kind en minimale overdrachtsmomenten tussen alle professionele hulpverleners.
 
Uiteraard kan je bij ons in de praktijk ook kiezen voor een thuis bevalling of bevalling in Origine het geboortecentrum van Amphia Ziekenhuis. 

Praktijkadres Dongen

Kloosterpad 13 E
5104 JT Dongen
0162 - 31 28 34

Praktijkadres Rijen

Catharina van Tussenbroekstraat
(tegenover nr 11)
5122 CS Rijen

 

 

Direct aanmelden

  

 

    Facebook-like-button

 

Verloskundigenpraktijk Luna • Kloosterpad 13 E in Dongen • Catharina van Tussenbroekstraat t.o. nr 11 in Rijen