Wie zijn wij?

Luna 0055zw

Het team van verloskundigenpraktijk Luna bestaat uit vier verloskundigen, één waarnemend verloskundige en één assistente.

De verloskundigen in onze praktijk zijn allemaal lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en geregistreerd in het BIG register en kwaliteitsregister.

Wij werken nauw samen met beide ziekenhuizen in de regio, dit zijn het Amphia Ziekenhuis in Breda en het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Wekelijks hebben we overleg met een gynaecoloog van het ETZ en 1x in de 6 weken komt de gynaecoloog van het Amphia ziekenhuis samen met ons spreekuur houden bij ons op de praktijk in Dongen. HIerdoor hebben we korte lijntjes met beide ziekenhuizen.

De echo's vinden plaats op onze praktijk in Dongen. In Rijen zit de echo-locatie vlak bij onze spreekuulocatie. Wij beheren de agenda voor het uitvoeren van de echo's waardoor we de echo's makkelijk kunnen combineren met de controles bij ons, wel zo makkelijk voor jullie!

In de zwangerschap leer je ons allemaal kennen. Op deze manier is de kans klein dat er een onbekende verloskundige bij je bevalling is.

Onze assistente Ingrid kom je tegen op onze locatie in Dongen op maandag, woensdag en vrijdag (ochtend) en krijg je aan de telefoon voor vragen of het maken van een afspraak.
 

Ons team

Luna 0018zw

Judith Scheffers-Schneijdenberg
Verloskundige

Ik ben in 2004 afgestudeerd als verloskundige. Hiervoor werkte ik als verpleegkundige op de kraamafdeling, maar ik miste toch het intensieve contact met de cliënten, de tijd hebben om een vertrouwensband op te bouwen en aanwezig te kunnen zijn bij zo’n intens moment als de geboorte van een kind. Juist het bewaken van dit proces: zwangerschap, bevalling en kraambed vond ik altijd al interessant en nog steeds begeleid ik dit met heel veel plezier! Na mijn opleiding als verloskundige ben ik eerst gaan werken in verschillende praktijken in de regio. Dit om te kijken wat past nu bij mij en ook om te kunnen leren van verschillende praktijken. Sinds 2009 ben ik als vast gezicht werkzaam bij Luna. Afgelopen jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden. Niet alleen in de geboortezorg zelf, maar ook het team waaruit Luna bestaat en privé ben ik zelf ondertussen moeder van 3 kinderen. Dit alles heeft mij verrijkt en gemaakt tot de verloskundige die ik nu ben! 

   

Luna 0026zw

 

 

Ineke Damen
Verloskundige
Sinds de zomer van 2007 ben ik werkzaam als verloskundige.
Voor mij maakt ons vak bijzonder dat het altijd verschillend is, niet 
voorspelbaar en dat je mag ondersteunen bij een belangrijk en bijzonder life 
event in het leven. Je leert veel verschillende mensen kennen.
Zelf heb ik het ook twee keer mee mogen ervaren, ik heb een zoon en een 
dochter, de gehele periode van zwangerschap, bevalling en kraambed vind ik 
een hele bijzondere periode die elke keer anders kan zijn.

Ik werk met veel plezier in deze praktijk samen met mijn collega’s en ik 
hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

 

 

 

Luna 0038zw

 

Henja van Ittersum-Nijkamp
Verloskundige
 
Hoi!
Ik ben sinds 2011 werkzaam als verloskundige. Een heerlijk vak, dat ik met veel plezier uitvoer.  Ik vind het een fantastische eer om jullie te mogen begeleiden in deze speciale tijd in jullie leven. Vooral dat ik jullie mag volgen vanaf het eerste moment tot het moment dat jullie (weer) ouders worden, in fijne, maar ook in moeilijke tijden vind ik elke keer weer bijzonder. Ik ben zelf moeder van twee dochters waar ik naast mijn werk dagelijks van geniet. Zo heb ik zelf mogen ervaren dat elke zwangerschap en bevalling anders is en dat iedereen dit op haar eigen manier beleefd. 
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
 
 
 
 
 
Luna 0031zw
 
Inge Thielen-Wouters
Verloskundige
In juli 2014 ben ik afgestudeerd als verloskundige en direct in deze gezellige en gemoedelijke praktijk gaan werken. Het blijft voor mij iedere keer weer een wonder dat er zoiets moois en geweldigs door de natuur gevormd wordt.
Dit meest bijzondere moment uit jullie leven mag ik steeds weer meemaken en met zorg en liefde begeleiden! Daar voel ik me door vereerd. Ik werk dan ook met veel plezier en ben trots dit beroep uit te mogen oefenen. 
Daarnaast voelt de praktijk voor mij zo goed omdat we samen een warm team vormen en goed met elkaar en de cliënten omgaan. Zelf ben ik moeder van een zoon en een dochter, bij beide heb ik de bevalling thuis mogen ervaren, waar ik als super ervaring op terug kijk!
Ik hoop jullie snel te ontmoeten!
 
 
Luna 0005zw 
 
Ingrid van Halderen
Assistente    
 
Leuk kennis te maken! ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen.
Sinds November 2013 werk ik met veel plezier als praktijkassistente bij Luna.
Als je contact met ons opneemt zul je mij aan de telefoon krijgen.
Ik weet nog goed hoe bijzonder het was om na een positieve Zwangerschapstest contact op te nemen met de Verloskundigenpraktijk. Vol vragen en uitkijkend naar de eerste echo en afspraak.
Het is dan ook altijd weer leuk om een nieuwe zwangere te verwelkomen.
Ook voor andere vragen kun je altijd bij mij terecht, ik kijk of ik je kan helpen en zal anders met een van onze verloskundigen overleggen.     

 

 

 

foto do
 
Dominique van Kuijk
Waarnemend verloskundige
 
Sinds  juli 2017 ben ik het team van Verloskundigenpraktijk LUNA met veel plezier komen versterken! Ik heb vol enthousiasme de opleiding Verloskunde Maastricht gevolgd en ik heb hier geen moment spijt van gehad. Daarnaast heb ik in mei 2018 de opleiding Echoscopie basis afgerond. De variatie tussen verloskundige en echoscopiste vind ik erg leuk. Geen een werkdag als verloskundige ziet er hetzelfde uit, dit maakt het vak zo interessant. Het mogen bijdragen aan een mooie ervaring van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed is iedere keer weer bijzonder.
 
Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in de praktijk!
 
 
 
 

 

Student

Ook is het mogelijk dat een student in onze praktijk aanwezig is. Als je bezwaar hebt tegen de aanwezigheid van een student op het spreekuur, kraambed of tijdens de bevalling dan kan je dit bij ons aangeven. 

 

Ben je zwanger of probeer je zwanger te worden? Hoe je zwangerschap ook verloopt en wat je wensen zijn voor de bevalling, ons team van verloskundige professionals staat voor je klaar. Ook als zwanger worden niet vanzelf gaat, zit je ongetwijfeld met vragen. Wij gaan uit van jouw wensen en behoeften en bekijken samen met jou wat we voor jou, je partner en de rest van je gezin kunnen betekenen. 

 
Partner van Fam 2Verloskundigenpraktijk Luna is partner van Fam. Fam is een bijzonder samenwerkingsverband tussen de 1e lijns verloskundigenpraktijken, het Elisabeth- Twee Steden ziekenhuis en Lunavi Kraamzorg.Door de intensieve samenwerking, profiteer je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamperiode van goede begeleiding passend bij jullie wensen. Na het intakegesprek bij ons maken we in samenspraak met de gynaecoloog een persoonlijk zorgplan met als resultaat de beste zorg voor moeder en kind en minimale overdrachtsmomenten tussen alle professionele hulpverleners. 
Uiteraard kan je bij ons in de praktijk ook kiezen voor een thuis bevalling of bevalling in Origine het geboortecentrum van Amphia Ziekenhuis. 

Praktijkadres Dongen

Kloosterpad 13 E
5104 JT Dongen
0162 - 31 28 34
KVK 17249770

Praktijkadres Rijen

Catharina van Tussenbroekstraat
(tegenover nr 11)
5122 CS Rijen

 

 

Direct aanmelden

  

 

    Facebook-like-button

 

Verloskundigenpraktijk Luna • Kloosterpad 13 E in Dongen • Catharina van Tussenbroekstraat t.o. nr 11 in Rijen